NEDELJA CELA TU JE MEDELA!

SLAVSKA AKCIJA-ARANĐELOVDAN!
19/11/2019
TOČAK SREĆE U MEGI I KNJAZU!
06/12/2019
Show allNedelja sa Medelom od 28.11.-05.12.2019. godine.

Poštovani potrošači,
pred nama je jedna izuzetno slatla nedelja sa kvalitetnim proizvodima kompanije Medela.
Svakako smo se potrudili da i cene budu veoma prihvatljive i znatno snižene.Medela priča počela je davne 1975. godine kada je u Vrbasu zamirisala prva štrudla!
Fabrika je otvorena pod nazivom „Vitalkeks“ i osnovna misija bila je da se proizvede slatkiš koji će zasladiti domove širom Srbije.
Ubrzo nakon otvaranja, fabrika je promenila naziv i tada se zvanično rađa Medela.
Od prve štrudle do danas receptura je ostala ista. Vi ste zavoleli meko vazdušasto testo i voćni fil punog ukusa, a mi smo se trudili da vremenom samo obogatimo paletu različitih slatkiša u koje ćete se zaljubiti.
Tako su nastali i naši vafli, čajna peciva i različite vrste keksa, a sve sa ciljem da odgovore na vaše zahteve i ukuse.
Od 29. novembra 1975. godine, kada smo se zvanično osnovali, radili smo na osavremenjivanju našeg proizvodnog pogona, pa su se tako rađale nove ideje,
prilike i mogućnosti da unapredimo proizvode koji izlaze iz naše fabrike.
Kako bismo obezbedili najviši kvalitet naših proizvoda, 2016. godine započeli smo proizvodnju sopstvene marmelade od svežeg voća.
Nju koristimo kao fil za punjenje naših štrudli, čime garantujemo kvalitet, zaokružujemo proces proizvodnje i sledimo tradiciju „bakinog recepta“
po kome su naše štrudle i prepoznatljive.
Počevši od moderne mašine za čokoladiranje, preko automatskog pakovanja, nove linije za proizvodnju napolitanki, kasnije i izgradnje pogona z
proizvodnju marmelade, preduzeli smo sve da kvalitet držimo na visokom nivou na koji ste navikli.
Vođeni smo željom da ljubiteljima naših slatkiša uvek pružimo nešto novo i zanimljivo, a da zadržimo vrhunski kvalitet, pa se zato kontinuirano usavršavamo na svim poljima.
Zahvaljujući tome, danas naše slatkiše jedu ljudi u svim državama bivše Jugoslavije, Zapadne Evrope, a stigli smo i do Amerike i Afrike.
Već više od 40 godina smo sa vama i svakodnevno smo u potrazi za novim načinima da vam se zahvalimo na poverenju i ljubavi
Nastavljamo da rastemo zajedno uz najlepše ukuse i najkvalitetnije slatkiše!

Najslađi kutak!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CAPTCHA ImageChange Image