NEDELJA RUBINOVIH VINA!

ŠOK LOYALTY AKCIJA EUROKREM 500g!
30/10/2019
SLAVSKA AKCIJA-ARANĐELOVDAN!
19/11/2019
Show allNedelja Rubinovih vina od 14.11.-21.11.2019.

Poštovani potrošači,
obaveštavamo Vas, da ove nedelje, imamo akciju koja će Vam olakšati izbor vina za predstojeće slave i opuštena uživanja, uz Rubinova visokokvalitetna vina po veoma povoljnim cenama.
Kompanija Rubin se nalazi u jugoistočnoj Evropi, terenu idealnom za gajenje vinove loze, na geografskoj širini na kojoj su smeštene najpoznatije svetske vinarije i vinogradarske oblasti, Bordo u Francuskoj i Toskana u Italiji. Najveći je proizvođač grožđa, vina i žestokih alkoholnih pića u svojoj zemlji, sa tradicijom dugom preko 60 godina. Poseduje najveće površine vinograda u rodu – 1.200 hektara i najveći broj vina sa zaštićenim geografskim poreklom u zemlji. Prednost kompanije je zaokružen proces proizvodnje vina: od sopstvenih vinograda, preko pinterske radionice gde se izrađuje burad, do proizvodnje vina vrhunskog kvaliteta.
Vinski podrum kompanije je kapaciteta 22,5 miliona litara, dok je kapacitet podruma za pića tipa konjaka 15 miliona litara, od čega je 6 miliona u hrastovim buradima (12.000 hrastovih buradi od 500l za odležavanje destilata), što ga čini jednim od najvećih drvenih podruma u Evropi.

„Mi znamo priču svakog našeg vinograda.“ Poreklo je važno!Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CAPTCHA ImageChange Image