ŠOK AKCIJA ALEVA PAPRIKA SLATKA 100g

IZVUČENE NAGRADE „NEOPLANTA NAGRAĐUJE!“
24/05/2019
AKCIJA DIJAMANT SUNCOKRETOVO ULJE 1l
27/05/2019
Show all

Šok akcija Aleva paprika slatka mlevena 100g od 27.05.-28.05.2019.

Poštovani potrošači,
pripremili smo za Vas izuzetnu akciju u saradnji sa renomiranom kompanijom Aleva.
Za ovaj petak i subotu smo Vam pripremili šok akciju sa čuvenom Aleva paprika slatka mlevena 100g po ceni od 129,90 dinara.
Aleva paprika poznatija kao kajenska papričica jedan je od najzdravijih prirodnih lekova i začina koji se koriste širom sveta.
Što je aleva paprika crvenija i ljuća to su njena medicinska svojstva bolja. 
Aleva paprika se koristi u mnogim svetskim kuhinjama, posebno u Meksiku gde je ovaj začin nezaobilazan sastojak umaka i marinada.
Može se dodati raznim jelima od mesa ili povrća, a aleva paprika iako se može koristiti sveža, češće se koristi sušena ili mlevena u fini prah.
Aleva paprika koristi se i u prirodnoj medicini. Odlična za ublažavanje bolova kod upala, a posebno je korisna kod bolova u vratu i leđima, te kod upala mišića.
Aleva paprika regulator je krvnog pritiska, a njeno poznato svojstvo je da zaustavlja krvarenje na spoljnim i unutrašnjim ranama.
U slučaju posekotina, krvarenja ili ogrebotina potrebno je staviti malo mlevene aleva paprike i ona će zaustaviti krvarenje.
Ovako mala količina paprike neće peći na rani, a krvarenje će biti zaustavljeno, a aleva paprika će omogućiti i brže zarastanje bez ožiljaka.
Za unutrašnje ranice najbolje je popiti malo mlevene aleva paprike razmućene u čaši vode. 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

CAPTCHA ImageChange Image