ŠOK AKCIJA PLAZMA KEKS 300g!

MESEC BELE TEHNIKE
14/03/2019
ŠOK AKCIJA ČOKO KEKSIĆI 250g
19/03/2019
Show all

Šok akcija Plazma keks 300g 18.03.-19.03.2019. godine.

Poštovani potošači,
ovog ponedeljka i utorka, za Vas, smo odabrali šok akciju sa Plazma keksom od 300g, po odličnoj ceni od 169,90 dinara!
Posetite neki od naših maloprodajnih objekata i iskoristite ovu fenomenalnu akciju, jer Bambi i Plazma keks su uvek uz Vas!
Brend Plazma je “rođen” 1967. godine u Požarevcu. Naime, 15. oktobra te godine krenulo se sa proizvodnjom danas svima poznatog i omiljenog brenda – Plazma.
Plazma je već punih 50 godina omiljeni član svake porodice. Ono što je čini posebnom je to što vlada našim srcima i upravo ta neraskidiva i posebna povezanost sa potrošačima, uz njen neprikosnoveni kvalitet, čini tajnu uspeha.
Na Plazmi su odrastale i odrastaju brojne generacije, jer je ona uvek sa nama kada zatreba i nikada ne zaboravlja naše dragocene trenutke.
Plazma već pet decenija čini značajni deo porodične i nacionalne tradicije upravo zahvaljujući beskompromisnom kvalitetu, vrhunskim sastojcima, jedinstvenom ukusu i mirisu i prepoznatljivom obliku koji je čine nezamenljivom poslasticom. Kako je vreme prolazilo, tako je i Plazma rasla i razvijala se, ali nikada nije zaboravila glavni sastojak, a to je ljubav koju dobija od potrošača i poverenje koje nikada nije iznevereno.
Plazmine kampanje predstavljaju vrednost i jačinu Brenda, a Plazma se ne plaši da ide uvek korak napred i da proba nove stvari. Na kraju krajeva – to znači odrastanje.
Sve ove godine Plazma je uvek pratila ne samo želje, već i navike svojih lojalnih potrošača. Pozitivne emocije koje su joj potrošači sve ove godine pružali, bile su polazna osnova za sve buduće promene i inovacije na Plazma brendu. Sve te promene su bile nenametljive i suptilne, ali su Plazmu vodile napred. I očigledno, Plazma nije pogrešila jer je i dalje jedan od najomiljenijih i najvoljeniji brend kod nas, ali i u regionu.

Više o Plazma brendu možete pročitati na www.plazma.rs

Sve što Vam treba, jedna jedina!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *