DTL SLAVSKA AKCIJA

ŠOK AKCIJA RIBLJA ČORBA 90g
13/12/2018
SLAVSKA AKCIJA-NIKOLJDAN
13/12/2018
Show all

Slavska akcija DTL-a od 14.12.-21.12.2018. godine.

Poštovani potrošači,
naša kompanija je član DTL-a (Domaći Trgovački Lanac) te imamo zajedničku nedeljnu akciju.
Pored ostalih naših akcija pripremili smo Vam ovu veoma korisnu i dobru akciju, po znatno sniženim cenama.
Svakako treba da iskoristite ovu akciju i uštedite kupujući.

Domaći trgovački lanac je asocijacija domaćih trgovačkih maloprodajnih lanaca osnovana početkom 2011. godine koja objedinjuje 12 trgovačkih preduzeća sa preko 600 maloprodajnih objekata na celoj teritoriji Republike Srbije. Poseduje preko 150 proizvoda sopstvene robne marke.
Udruženje je nastalo kako iz potrebe objedinjene nabavke tako iz potrebe strateškog povezivanja pre svega sa domaćim proizvođačima koji razumeju značaj razvoja regionalnih maloprodaja.
Osnovni ciljevi osnivanja DTL su i ostvareni u prethodne četiri godine: uspostavljanje fer i partnerskih odnosa sa dobavljačima, razvoj sopstvene robne marke, zajednički uvoz, jedinstveni marketinški nastup.
Udruženim snagama članice DTL nastoje da kvalitetnom uslugom, širokim asortimanom i pristupačnim cenama zadovolje sve potrebe potrošača.
Sa preko 4.500 zaposlenih DTL značajno doprinosi razvoju socijalnih programa kao i podizanju svesti o društvenim vrednostima.
Kroz donatorsku pomoć  DTL je podržao više humanitarnih projekata i želja nam je da u narednom periodu kroz humanitarni rad svoje akcije usmerimo ka razvoju lokalne zajednice.
Vizija “Domaćeg trgovačkog lanca” jeste da se kroz stalne investicije u razvoj logistike i prodajne mreže približi stanovništvu u svakom delu Srbije i ispuni sve potrebe savremenog potrošača.

Kuća domaćinska!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *