NEDELJA SA MAKEL ELEKTRO

OTVOREN MINIMARKET KOSOVKA
05/05/2018
NEDELJA SA BLAGOM BISERNOG OSTRVA
21/05/2018
Show all

Nedelja sa Makel Elektro od 14.05.-20.05.2018. godine.

Poštovani potrošači,
ove nedelje, u saradnji sa kompanijom Makel Elektro iz Pančeva, imamo odličnu akciju za Vas.
Naime, radi se o izvanrednim led sijalicama odličnog kvaliteta i znatno sniženim cenama!
Osvetlite Vaš prostor, osećajte se ugodno i uštedite električnu energiju.

Preduzeće „Makel-Elektro“ d.o.o. je osnovano 19.11.2001. godine i danas je jedno od vodećih na srpskom tržištu na polju rasvete. Osnivač, vlasnik i generalni direktor preduzeća je Goran Divljak.

U decembru 2003. godine postali smo generalni uvoznik i distributer za teritoriju Srbije i Crne Gore rasvete poljske marke: BRILUX, BRILUM i ELGO. U godinama koje su sledile napravili smo veliku mrežu kupaca širom zemlje i potrudili se da naša rasveta uđe u svaki grad, svaku maloprodaju rasvete, svaki dom… Na tom putu, koji nimalo nije bio lak, mnogo su nam pomogli naši klijenti koji su u nama prepoznali ozbiljnog partnera za saradnju i inostrani partner koji nam je pružio kompletnu podršku. Kako smo širili tržište, tako smo širili i asortiman proizvoda u našem prodajnom programu. Danas smo u mogućnosti da širinom asortimana zadovoljimo i najprefinjenije zahteve tržišta.

Makel Elektro d.o.o. Pančevo

Makel Elektro d.o.o. Pančevo

Od 2010. godine počinjemo sa izgradnjom i jačanjem sopstvenog brenda BRILIGHT. Isti smo u julu 2017. godine pravno zaštitili i upisali u Registar žigova kod Zavoda za intelektualnu svojinu. Naša kompanija je uspešno prošla evaluaciju kreditne kuće Coface i na osnovu toga nam je izdat sertifikat Excellent SME Serbia. Naša kompanija je godinama uspešno podržavala projekat Kuća od srca i na taj način pokazala društveno odgovorno ponašanje pomažući onima kojima je to najpotrebnije.

„Makel-Elektro“ d.o.o. danas zapošljava 44 radnika, poseduje sopstveni veleprodajni objekat od 8.000 m² odnosno 1.440 paletnih mesta, sopstveno javno carinsko skladište, savremenu poslovnu zgradu od 400 m², prepoznatljiv i uspešan brend kao i zdrav potencijal širenja na domaćem tržištu i prodor na tržišta zemalja u okruženju.

Pored veleprodajnog objekta u Pančevu, posedujemo i nove maloprodajne objekte u centru Pančeva, Vršca, Smedereva i Beograda gde možete naći i ostale poznate brendove kao što su: Eglo, Globo, Mvluks, Moller, Makel, Himel, Elit, Philips, GE, Maktrade, Metalka, Aling.

Profesionalizam u radu i negovanje dobrih odnosa sa poslovnim partnerima, saradnicima i zaposlenima, ključ su našeg uspeha koji nas je doveo na lidersku poziciju uvoznika, veleprodaje i maloprodaje rasvete i propratnih programa.

Mi se ne hvalimo, mi Vas činimo srećnim!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *