NEDELJA SA TAK-om

VIKEND AKCIJA
12/04/2018
SAZIVANJE REDOVNE GODIŠNJE SKUPŠTINE
23/04/2018
Show all

Nedelja sa TAK-om od 16.04.-22.04.2018. godine.

Poštovani potrošači,
ove nedelje smo za Vas pripremili, u saradnji sa cenjenom kompanijom Jaffa doo, izuzetnu akciju.
Radi se o neodoljivim ukusima „TAK“ krekera vrhunskog kvaliteta po veoma sniženim cenama!
Ne propustite druženje sa domaćim, laganim i hrskavim, inspirativnim zalogajima za svaku priliku!

“Jaffa“ DOO Fabrika biskvita Crvenka proizvodi visokokvalitetne i zdravstveno bezbedne proizvode kojima zadovoljava zahteve, potrebe i očekivanja svojih kupaca i potrošača, negujući snagu već decenijama dobro poznatih brendova Jaffa i Munchmallow, i gradeći snagu novih brendova O’cake, Tak, Jaffa Napolitanke i Riznica. Poštovanje nacionalnih i međunarodnih zakonskih normi u celom lancu hrane, stalna edukacija zaposlenih i neprekidno praćenje i primena savremenih znanja i tehnologija, razvoj novih proizvoda i društveno odgovorno ponašanje osnov su uspešnosti „Jaffa“ DOO.
Stalno unapređujući svoja znanja, primenjujući nove tehnologije i savremene načine organizacije Jaffa DOO Crvenka dostiže vrhunski kvalitet proizvodnje, o čemu svedoče i sertifikovani sistemi upravljanja kvalitetom i bezbednošću proizvoda prema zahtevima međunarodnih standarda ISO 9001, ISO 22000 i FSSC 22000, kao i HACCP principima, čime se garantuje primena dobre proizvođačke i higijenske prakse u proizvodnom procesu. Svi standardi sertifikovani su od strane međunarodno priznatog i akreditovanog serifikacionog tela SGS. 
Održavanjem i stalnim unapređenjem Integrisanih Sistema upravljanja i obnavljanjem Sertifikata našim kupcima dokazujemo da proizvodimo konditorske proizvode sa velikom pažnjom, korišćenjem sopstvene tehnologije i znanja, preduzimanjem mera za očuvanje životne sredine, modernizacijom i optimizacijom u svim oblastima poslovanja – sve u cilju proizvodnje zdravstveno bezbednih proizvoda najvišeg kvaliteta.Svim aktivnostima koje preduzimamo i postignutim rezultatima dokazujemo svoju sposobnost da udovoljimo svim zahtevima tržišta EU i širom sveta.

U okviru Službe kvaliteta u Jaffa DOO funkcioniše laboratorija za kontrolu ulaznih materijala, parametara proizvodnje i gotovih proizvoda, kao i higijene procesa.
Neprestana kontrola sirovina, poluproizvoda i gotovih proizvoda, kontrola higijene proizvodnih linija i naših zaposlenih odvija se u kako laboratorijskim prostorijama, tako i uz same proizvodnje linije. Za kontrolu zdravstvene bezbednosti i kvaliteta proizvoda – Jaffa koristi i usluge eksternih akreditovanih laboratorija u zemlji i inostranstvu.
Praćenjem trendova svih dobijenih rezultata sprovodimo konstantno unapređenje naših proizvodnih procesa i sistema kvaliteta i bezbednosti.
Timski rad, uključenost, osećaj vlasništva nad procesima i podrška od strane svih zaposlenih, nephodni su da nastavimo ostvarenje ciljeva politike kvaliteta i bezbednosti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *