DANI SA MEGA-MARKETOM

OTVOREN MINIMARKET NEVEN
22/02/2018
VIKEND AKCIJA
28/02/2018
Show all

Dani sa Mega-marketom od 26.02.-19.03.2018. godine.

„Voćar-Palanka“ iz Smederevske Palanke fabrika za preradu voća i povrća datira još od 1959. god.
Osnovna delatnost fabrike bila je prerada višnje u pasterizovanu višnju. Unazad desetak godina program se stalno dopunjavao novim proizvodima.
„Voćar-Palanka“ trenutno ima 70 zaposlenih. Godišnji proizvodni kapaciteti su 4000 tona. Fabrika poseduje liniju za toplu preradu voća i povrća, prostire se na tri hektara površine. Raspolažemo sa dva magacina za skladištenje i čuvanje robe i sopstvenim voznim parkom kojim dopremamo robu do kupaca.
Sirovina se nabavlja sa terena koji nisu hemijski i biološki zagađeni.
Projekat „Biofermentacija hrane“ sa proizvodima „BIOTIKA“ grupom biofermentisanih sokova, spadaju u zdravu i lekovitu hranu. Fabrika sarađuje sa fakultetima i naučnim ustanovama. Izuzetno se polaže računa na visok kvalitet proizvoda i na njihov asortiman.
Kako se od prehrambene industrije očekuje da čovečanstvu obezbedi dovoljne količine prehrambenih proizvoda, znatno izmenjenog, novog kvaliteta, uz garanciju odsustva materija škodljivih po ljudsko zdravlje ovim našim proizvodima želimo da učestvujemo u tehnološkoj revoluciji u Svetu sa željom da se naša zemlja uključi u strateške programe naučnih istraživanja koja se uveliko odvijaju u okvirima Evropske zajednice.
MEGA-MARKET DOO,  kupovinom fabrike „VOĆAR – PALANKA“ i zapošljavanjem 120 radnika proširuje delatnost trgovine i na proizvodnju.Cilj je, pored izvoza i plasiranja srpske robe na inotranom tržištu, zapošljavanje i podsticanje poljoprovrede u Palanačkom okrugu i šire.
Uživajte u domaćem ukusu voća i povrća!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *