VIKEND SA FLORIDAbel

VIKEND AKCIJA
06/12/2017
NEDELJA SA YUMISOM
11/12/2017
Show all

Vikend sa FLORIDAbel od 08.12.-10.12.2017. godine.

Poštovani potrošači,
za ovaj vikend, pored ostalih akcija, odabrali smo za Vas jednu odličnu akciju!
Naime, u saradnji sa Delta DMD-FLORIDAbel smo odabrali visokokvalitetne proizvode, koji
doprinose boljem, zdravijem i srećnijem životu – Fun&Fit.Uživajte u kvalitetnim proizvodima i znatno sniženim cenama!

FLORIDA BEL doo  beleži početak svog rada još 1990. godine, svojom pojavom na tržištu tadašnje Jugoslavije. Na samom početku svog poslovanja, FLORIDA BEL je za predmet delatnosti i pravce interesovanja preduzeća, odabrala robu, koja nije karakteristično obeležje ovog podneblja: egzotične i tropske vrste oraha, suvog voća, kao i grickalica proizvedenih od ovih vrsta voća. U početnom periodu svog poslovanja, FLORIDA BEL, je poslovala kao veleprodaja.

Kako se tokom godina obim poslovanja povećavao, i menjale navike na našem tržištu, rukovodstvo preduzeća se odlučilo da u svoju delatnost uvrsti i direktnu procesnu preradu, prženje, pečenje i pakovanje gotovih proizvoda. Svi su oni osmišljeni i proizvedeni po dugo pripremanim recepturama, na osnovu iskustva sa tržišta.
Tako Preduzeće 1998. godine, kupuje i uvodi savremenu liniju za prženje i pečenje zrnastih proizvoda. U isto vreme, u proizvodni pogon ulazi i savremena mašina za vakuumsko pakovanje.

FLORIDA BEL posluje u okviru DELTA AGRARA od 2007.godine.
Želja za stalnim inovacijama i unapređenjem proizvodnog programa i asortimana proizvoda, rezultirala je stalnim proširenjem proizvodnih kapaciteta, tako da se ovih dana u pogonu preduzeća nalazi desetina raznih mašina i uređaja, automatskih i poluautomatskih mašina za pakovanje, kontinualnih pržionika za suvo pečenje itd.
Naglašena briga o kvalitetu krajnjeg proizvoda rezultirala je izborom savremenih, fleksibilnih ambalažnih materijala, koji imaju za cilj što bolje očuvanje svojstava i kvaliteta gotovog proizvoda, a sve to u savremenom dizajnu.
Pažljivo prateći trendove na tržištu zdrave hrane, preduzeće je uvelo široku lepezu  proizvoda, od kojih se posebno ističe musli program, koji je našao svoje sigurno mesto na domaćem tržištu.
Danas se preduzeće FLORIDA BEL doo, na tržištu pojavljuje sa asortimanom koji se moze svrstati u četri robne grupe:

  1. APETISANI (kikiriki, lešnik, badem, indijski orah ….)
  2. MUSLI (tropic, classic, digestive …)
  3. OSNOVNE ŽIVOTNE NAMIRNICE (pirinač, pšenica belija, sočivo…)
  4. SUŠENO VOĆE (suvo groždje, smokva, urma, kajsija …)

Sa ovakvim asortimanom FLORIDA BEL predstavlja jednog od lidera na domaćem tržištu. Naši proizvodi, nalaze se na policama svih velikih trgovinskih lanaca, (MAXI, TEMPO, PKB, C-MARKET, RODIĆ, MERCATOR, METRO, VEROPOULOS, INTEREX, IDEA, UNIVER, AD PODUNAVLJE , MAGNETROM itd). Naravno, i manje prodavnice su snabdevene proizvodima sa logoom našeg preduzeća.
Prateći evropske standarde i norme koje propisuje poslovanje u prehrambenoj industriji FLORIDA BEL doo je uvela ISO 22000 standard. Na taj način proizvodima preduzeća FLORIDA BEL doo, otvorena su vrata za izvoz na tržišta susednih zemalja  i tržišta Evropske Unije i Rusije.
FLORIDA BEL je prepoznatljiv domaći brend, koji na tržištu Srbije nudi proizvode dobrog i uvek strogo kontrolisanog kvaliteta. Ovo je kao priznanje uspehu, rezultiralo i velikim brojem medalja sa mnogih  sajamskih ocenjivanja kvaliteta proizvoda.

Mi se na hvalimo, mi Vas činimo srećnim!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *