MESEC DANA HELLENA

NEDELJA SA JAFFOM
04/12/2017
VIKEND AKCIJA
06/12/2017
Show all

Mesec sa Hellenom od 06.12.2017.-06.01.2018. godine

Poštovani potrošači,
sada smo u prilici da Vam predstavimo Hellena šampone i tečne sapune odličnog kvaliteta i vrlo pristupačne cene.
Svakako da će Vam mesec dana biti na raspolaganju da ih isprobate i da ostanu deo Vašeg porodičnog kupatila.

Hellena šamponi su visokokvalitetni porodični šamponi za svakodnevno pranje i negu različitih tipova kose, sa svežim mirisom lavande. Po sadržaju tenzida Hellena šamponi predstavljaju blage šampone sa izuzetnom moći pranja svih tipova kose. Blagost šampona je postignuta izvanredom kombinacijom i odnosom primarnih i sekundarnih tenzida te je tako smanjeno iritaciono delovanje i poboljšana dermatološka svojstva šampona. 
Dodati aktivni sastojci – provitamin b i polyquaternium-7 obezbjeđuju Hellena šamponima dodatna svojstva kosi, kao što su mekoća i sjaj i lako raščešljavanje mokre i suve kose bez razletanja i pucketanja.
Provitamin B prodire duboko u kosu, daje kosi sjaj i mekoću, a ujedno je čini čvrstom i glatkom. Štiti kosu od spoljnih uticaja. Dodatne vrednosti koje kosi daje Provitamin B su hidratantnost, zaštita od oštećenja, jačina i volumen, sjaj i glatkoća, fleksibilnost, a polyquaternium 7 se veže na površinu kose, čime je kondicionira i olakšava raščešljavanje mokre i suve kose, a kosi daje svilenkast i sjajan izgled.

Tečni sapuni
Pruža vašoj koži vrhunsku negu i maksimalnu dermatološku zaštitu. pH vrednost sapuna od 5,5 odgovara pH vrednosti kože, hidrira je, lako se ispira i čini kožu glatkom i elastičnom. 
Mlečno-kremastog sastava, veoma je blag i nežan i prijatan za često pranje ruku, kako dece, tako i odraslih. 
Hellena Tečni sapuni sadrže Pro-Vitamin B, koji prodire duboko u kožu, čineći je mekom i elastičnom za duže vreme. Sprečava iritacije kože i pomaže bržem zarastanju rana i opekotina. Zbog toga, česta upotreba Hellena tečnog sapuna čini kožu otpornijom i zdravijom i smanjuje upale na koži (deluje antiinflamatorno).

Mi se ne hvalimo, mi Vas činimo srećnim!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *