NEDELJA SA ŠTARKOM - AD Podunavlje
Jugoslovenske armije 42, Bačka Palanka 21400
021 755 0900
marketing@podunavlje.rs

NEDELJA SA ŠTARKOM

Akcija Nedelja Sa Starkom 13.02. 19

NEDELJA SA ŠTARKOM

Nedelja sa Štarkom od 13.02.-19.02.2017. godine.

Poštovani potrošači,
obaveštavamo Vas o jednoj „slano-slatkoj“ i odličnoj akciji, koju smo pripremili za Vas u saradnji sa kompanijom Atlantic brands i Štarkom.

soko-stark-logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

„Vreme je za ljubav“ naš je slogan, proizišao iz 85 godina tradicije i poverenja, ali i pozitivne energije u poslovanju koju smo pretočili u svoje proizvode i nastup na trzištu.
Soko Štark je deo Atlantic Grupe, multinacionalne kompanije koja u svom poslovanju objedinjuje proizvodnju, razvoj, prodaju i distribuciju robe široke potrošnje, uz prisutnost na tržištima više od 30 zemalja širom sveta.
Ova sinergija unutar velikog poslovnog sistema omogućila je otvaranje novih tržišta, jaču distribuciju, bolju pozicioniranost i plasman – što je osnov daljeg razvoja „Štarka“ i Grupe u celini.
Ulaganje u već renomirane brendove, među kojima neki imaju regionalni, pa čak i globalni potencijal, doprineće ostvarenju dodatne vrednosti i ambicioznih poslovnih planova.
Kroz poslove permanentnog tehnološkog unapređenja i marketing aktivnosti, radi se na stalnom inoviranju asortimana, praćenju i primeni savremenih trendova u oblasti tehnologije i odnosa prema tržištu i potrošačima.
Iz fabrike svake godine, kao rezultat praćenja svetskih trendova i kontinuiranog ulaganja u kvalitet i razvoj, izlaze proizvodi čija je posebna odlika receptura – tako sastavljena i tehnološki proces proizvodnje – tako vođen da su sačuvana hranljiva svojstva prirodnih sirovina.

Vreme je za ljubav uz Štarkovu nedelju!

Akcija Nedelja sa Starkom 13.02.-19